Samson Tuinen; specialist mollen vanger

Een professionele, deskundige en ervaren mollen vanger inschakelen? Maak gebruik van de diensten van Samson Tuinen, specialist in het vangen van mollen en woelmuizen.

We geven u graag een beter beeld van onze expertise en werkwijze. Door uitleg te geven over de manieren waarop wij als mollen vanger te werk gaan.

Mollen vanger

Last van mollen?

Ervaart u overlast van mollen in uw tuin, uw bedrijfsterrein, het sportveld van uw vereniging of in het gemeenteplantsoen? Kies dan voor een professionele mollen vanger. Wij vinden het belangrijk om mollen (of woelmuizen) grondig te bestrijden. Tegelijkertijd hechten wij groot belang aan het absoluut pijnloos doden van de mollen.

Altijd met het oog op de natuur en omgeving van de plek waar we de mollen vangen.

Daarom kiest u voor Samson Tuinen als deskundig mollen vanger:

 • Ervaring
 • Expertise
 • In bezit van de juiste tools


Daardoor:

 • 100% efficiënt
 • Snelle en pijnloze dood voor de mollen gegarandeerd
 • Ongevaarlijk voor de omgeving

Over Samson Tuinen

Samson Tuinen is gevestigd in Kamerik. Kamerik is vlakbij Utrecht gelegen. Vanuit daar bedienen wij regionaal klanten op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud. Ook voor het gebruik van onze machines worden wij regelmatig ingehuurd. Zo verhuren wij bijvoorbeeld met regelmaat één van onze kranen of onze mollen vanger machine.

Als mollen vanger bedienen wij klanten door heel Nederland. Of het nu een bedrijventerrein in Friesland betreft of een gemeenteplantsoen in Zeeland, wij staan klaar om de mollen efficiënt en snel te bestrijden.

Onze groene vingers kenmerken onze liefde voor groen. We zijn een klein maar ambitieus en deskundig team. We hebben al de nodige vlieguren gemaakt in zowel het hoveniersvak als ook als mollen vanger.

Als mollen vanger worden wij ingezet door particulieren, gemeenten, sportverenigingen en bedrijven.

Meer weten over ons? Bekijk dan de pagina ‘over ons’.

Inhoudsopgave

Onze methoden

Kiest u voor Samson Tuinen als mollen vanger, dan kiest u voor ervaring en deskundigheid. We lichten graag onze methodes toe, waarmee we snel en zonder gebruik van overbodige middelen de mollen bestrijden.

Als mollen vanger maken we gebruik van:

 • Mollenklemmen
 • Mauki mollenbestrijder

Mollenklemmen

Deze methode is een bekende en veelgebruikte methode. Met het gebruik van mollenklemmen garanderen we een hoge trefzekerheid. Een juiste afstelling van de klemmen is cruciaal.

Wanneer de klemmen niet juist worden afgesteld bestaat het gevaar dat de mollen niet op slag gedood zijn, maar een lange en pijnlijke dood zullen lijden. Ook is de plek waar de klemmen geplaatst moeten worden belangrijk om deze methode succesvol te laten zijn.

Mauki Mollenvanger

Ook maken we veel gebruik van onze Mauki Mollenbestrijder. Deze machine is eveneens gericht op het snel en efficiënt doden van mollen.

Deze machine creëert een damp van benzine en diesel. Deze damp persen we in de molsgangen. De ademwegen van de mollen worden vervolgens verlamd, met als resultaat een snelle en pijnloze dood. Het gebruik van deze machine vormt geen gevaar voor de omgeving, zoals huisdieren of gevogelte.

Een impressie van de Mauki Mollenbestrijder? Bekijk dan onderstaande video:

Specificaties van deze mollen bestrijder machine:

 • Machine wordt aangedreven door een benzine motor
 • Een mengsel van benzine en diesel wordt tot verdamping gebracht
 • Deze machine heeft een groot bereik en is honderd procent effectief
 • De dampen zijn absoluut ongevaarlijk voor de omgeving. Zoals huisdieren of gevogelte.

Welke schades veroorzaken mollen?

Mollen zijn niet seizoensgebonden maar jaarrond actief. Wel is er een verschil in het gedrag van mollen per seizoen.

Het belangrijkste voedsel voor mollen zijn de regenwormen. Regenwormen duiken in de koude seizoenen dieper in de grond en komen tijdens de warme perioden meer aan de oppervlakte.

Mollen en molshopen hebben veel vervelende gevolgen. Ze zorgen voor verzakkingen en leiden tot meer onkruid, en tasten de wortels in uw tuin aan. Waardoor bomen en planten verzwakken.

Het efficiënt bestrijden van mollen door een deskundige mollen vanger is daarom essentieel voor het welzijn van uw tuin.

Mollen vanger inschakelen

Gebruik maken van onze diensten als mollen vanger of meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Stuur ons een mail om te informeren naar de mogelijkheden. Of laat u adviseren door te bellen naar: 06 – 313 253 60.

Maak een afspraak

Telefoon

06 313 253 60

Mail

info@samsontuinen.nl